zoek een pand

Cumbre del Sol “The Blue Infinity”Costa Blanca

Cumbre del Sol “The Blue Infinity”Costa Blanca
new
€462,000
Regio / Land : Spanje
Stad : COSTA BLANCA
Status : new
Type : Appartement, Penthouse, Villa
Slaapkamer(s) : 3
Badkamer(s) : 2
Size : 120
Golf : 4 km
Garage : 1
Beach : 3 km
Zwembad : yes
Furnishing : Unfurnished
Contacteer ons

Cumbre del Sol “The Blue Infinity”Prijs aan passingen vanaf 1 July 2018

Deze week werden de prijzen van de luxe appartementen van de promotie Blue Infinity in Residentieel Resort Cumbre del Sol geactualiseerd.

Er is een update uitgevoerd en er werden een aantal extra’s in de prijs opgenomen. Extra’s die de overgrote meerderheid van de klanten wensen en dus het verkoopproces vergemakkelijkt. Vanaf heden zal in de prijs worden opgenomen: de technische verlichting, het boekenmeubel in de woonkamer en decoratie in de inkomhal van het gebouw en in de op basis van het ontwerp en de kwaliteitsnorm van de woningen.

We nemen van deze gelegenheid graag gebruik om u te herinneren dat, afgezien van deze elementen, in blok B van Blue Infinity verschillende verbeteringen zijn aangebracht ten opzichte van Blok A, naar aanleiding van uw suggesties en die van de klanten. Waaronder de de openbare ruimtes met grotere ruimtes en de integratie van een sociale club, afscheiding tussen de terrassen om extra privacy te bieden, pre-installatie van een oplaadpunt voor elektrische auto’s op de parkeerplaats, etc. Er is ook meer beschikbaarheid van woningen met 3 slaapkamers en 2 badkamers en 3 slaapkamers en 3 badkamers, en meer extra’s inbegrepen in de prijs, zoals de berging, de designtafel in de eetkamer (u kunt ook de bar van Blok A kiezen), douchescherm met deur in de badkamer, kamerhoge deuren, design badkamermeubels, …

Cumbre del Sol “The Blue Infinity”

Veilig aankopen met waarborg bij een financieel zeer gezond bedrijf .
Nu aan lancering prijs voor dit uitzonderlijk mooi project “The Bleu Infinity”

Een unieke kans om in een juist tweede opgestarte faze van het project project dat, vanwege zijn ligging, geniet van het spectaculaire uitzicht op zee, die Cumbre del Sol is internationaal bekend om. Echt een perfecte plek voor iedereen die wil genieten van het mediterrane klimaat en prachtige zonsopgangen, in een prive-residentieel complex naast de zee.

The Blue Infinity appartementen onderscheiden zich door hun moderne en elegante design en hun grote oppervlakken: de kleinste heeft een bewoonbare oppervlakte van meer dan 100m² en 47m² terras, met uitzondering van gemeenschappelijke ruimtes. Met twee modellen van 3 slaapkamers en 2 badkamers appartementen en een model met 2 slaapkamers en 2 badkamers, dus je kunt degene die het beste past bij uw levensstijl te kiezen. Deze appartementen zijn perfect voor het hele jaar door wonen of om te genieten tijdens de vakantie, dankzij een zorgvuldige lay-out en hun luxueuze inrichting, met vloerverwarming, airconditioning, domotica, gevelbekleding met houten panelen of porselein, houten vloeren op terrassen, op maat ontworpen Krion badkamermeubels, …, met behulp van high-end merken zoals Inalco, Grohe, Krion, Mosso, Hakwood, Vescom, Duravit, onder andere.

Deze appartementen zou niet compleet zijn zonder de grote gemeenschappelijke ruimtes, die u in staat stellen om te genieten van de outdoor infinity pool rechthoekig met een groot terras in de zomer en het overdekte wellness-ruimte die is uitgerust met een verwarmd zwembad, jacuzzi en sauna in de rest van het jaar; alles wat je nodig hebt om te ontspannen.

Op dit moment in aanbouw, voor meer informatie over deze luxe appartementen, neem dan contact met ons op.

NU AAN LANCERING PRIJZEN TWEEDE FAZE

Blue Infinity is uitgerust om de behoeften van de meest veeleisende klanten te voldoen, met interieur ruimten ontworpen om het mediterrane klimaat te genieten.

Het gebouw heeft een exclusieve toegang voor de eigenaren, met een ruime hal, 2 liften, parkeerplaatsen, tuinen, een fitnessruimte, een wellness ruimte met een overdekt verwarmd zwembad, whirlpool, 2 sauna’s, outdoor infinity pool rechthoekig, en een groot terras om te genieten van de zon en ontspannen met uitzicht op de zee.

In aanvulling op alle diensten die beschikbaar zijn op Cumbre del Sol: winkelcentrum, supermarkt, kapper, apotheek, bars en restaurants, tennis en paddle-tennisbanen, wandelpaden, internationale school Laude Lady Elizabeth Junior School, manege, het strand en baaien met strandbars, .., en al het eten en recreatieve mogelijkheden in Benitachell, Javea (slechts 7 km afstand) en Teulada-Moraira (slechts 4 km) steden

Veiling aankopen met waarborg bij een financieel zeer gezond bedrijf . Nu aan lancering prijs voor dit uitzonderlijk mooi project “The Bleu Infinity”

Building homes on the North Costa Blanca since 1963.

Grupo VAPF is a property developer and builder specialising in the development of residential complexes and the construction of detached houses, luxury villas, terraced properties and apartments in the most exclusive locations on the North Costa Blanca.

A benchmark business group in the region, we can proudly state that, to date, we have built and sold over 8000 properties located in  internationally renowned towns such a Calpe, Jávea, Benissa, Altea, Teulada-Moraira and Poble Nou de Benitatxell. Our properties have been acquired by families from all over the world.

“We own the land we develop and we are backed by the knowledge, experience, a solid team and the absolute determination to build homes to the highest standards, so that the final result exceeds our customers’ expectations”

U heeft nu nog een ruime keuze om uw woning te kiezen in dit nieuw project aan lancering prijs met comfortabele betaling voorwaarden . Prijzen vanaf € 462000

Een ontwikkeling die, vanwege zijn ligging, geniet van het spectaculaire uitzicht op zee, die Cumbre del Sol is internationaal bekend om. Echt een perfecte plek voor iedereen die wil genieten van het mediterrane klimaat en prachtige zonsopgangen, in een prive-residentieel complex naast de zee.

Op dit moment in aanbouw, om uit te vinden meer informatie over deze luxe appartementen, neem dan contact met ons op. Deze appartementen worden gebouwd met de hoogste zuinige energy  label

Golfbanen in de nabijheid van Cumbre del Sol

Neem contact op voor uw Bezoek