Exclusive Sun Invest - Florida Sunshine Properties - Sun Golf Estates

zoek een pand

Moderne villas Denia , Casta Blanca

Moderne villas Denia , Casta Blanca
for sale
€309,000
Regio / Land : Spanje
Stad : COSTA BLANCA
Status : for-sale
Type : Mooie villa, Zee zicht
Slaapkamer(s) : 3
Badkamer(s) : 2
Size : 109 M2
Golf : 15 Min
Garage : 0
Beach : 10 Min
Zwembad : yes
Furnishing : Unfurnished
Contacteer ons

Details en Eigenschappen van het Project

MODERN NIEUWBOUWPROJECT MET ZEEZICHT EN PRIVE ZWEMBAD
Nieuwbouwproject. Een villa gebouwd met alle details en kwaliteit die wordt geboden door onze 35 jaar ervaring, bestudeerd  tot in het kleinste detail, om ervoor te zorgen dat elke ruimte in haar voordeel wordt gebruikt en alle mogelijke comfort biedt. Met de hulp van onze architecten en ontwerpers, voldoet de harmonie van het ontwerp aan de functionaliteit die een moderne villa nodig heeft, om het beste uit de locatie van de kavels en het gebouw te halen en  zoveel mogelijk te harmoniseren met de omgeving, om te profiteren van het zonlicht De begane grond bestaat uit een ruime woonkamer met toegang tot het terras en het zwembad, een Amerikaanse keuken met een centraal eiland met kasten en laden, en alle benodigde apparatuur met directe toegang vanuit de keuken naar het terras waar het zwembad zich bevindt.
We vinden ook op deze verdieping een slaapkamer met kleedkamer en een eigen badkamer, en nog een slaapkamer met kledingkasten en een badkamer. De villa heeft ook een centrale luchtkoeling en verwarming met zonnepanelen voor warm water. De villa heeft de beste kwaliteit systeem van isolatie geplaatst in de muur holtes, en natuurlijk alle deuren en dubbele beglazing zijn van superieure kwaliteit.
Inbegrepen in de prijs zijn opritten voor toegang tot het pand gemaakt van bedrukt beton, en een parkeerplaats voor auto’s.
De villa’s bevinden zich op meerdere locaties met uitzicht op zee, en op slechts 10 minuten van de stranden van de Costa Blanca (Marina Alta).

Als u op zoek bent naar een gebied met een speciale sfeer en een prachtige omgeving in de Costa Blanca, met onze 35 jaar ervaring met het bouwen van vilas, neem dan contact op met ons team dat tot uw beschikking staat.

Villas vanaf 305.000 €

Dénia Moderne Villa

109 m2 Gebouwd

886 m2 grondstuk

2 slaapkamers

2 Badkamers

Met zeezicht

Met Zwembad

Inbegrepen ; Overdekt Terras ,Terras, Parkeergelegenheid,Centrale Verwarming,Airconditioning, Inclusief Elektro Aparaten