Exclusive Sun Invest - Florida Sunshine Properties - Sun Golf Estates

zoek een pand

Mooie nieuwbouw villas in Denia

Mooie nieuwbouw villas in Denia
for sale
€425,000
Regio / Land : Spanje
Stad : COSTA BLANCA
Status : for-sale
Type : Mooie villa, Strand vakantie
Slaapkamer(s) : 3
Badkamer(s) : 2
Size : 120 M2
Golf : 10 Min.
Garage : Staanplaats
Beach : 5 Min;
Zwembad : yes
Furnishing : Unfurnished
Contacteer ons

Mooie nieuwbouw villas in Denia

Dénia is een van de meest emblematische en charmante steden van de Costa Blanca. Deze villas zijn genegen in een van de meest gegeerde locatie in Denia ,  Las Rotes ligt in een van de hoeken met de grootste natuurlijke aantrekkingskracht van de Marina Alta.

Aan de voet van de imposante Montgó, iis deze locatie strategisch gelegen tussen de rust van het natuurpark en de voorzieningen van de stad, met allerlei voorzieningen op slechts enkele minuten afstand.

Dénia staat bekend om zijn bevoorrechte klimaat, zijn eindeloze stranden, zijn rust, zijn rijkdom aan cultuur, festivals en tradities. De gastronomie is ook een van de meest geprezen ter wereld met gerenommeerde gerechten zoals de Gamba de la Bahia de Dénia. De Middellandse Zee maakt de beoefening van een breed scala aan watersporten mogelijk. Maar dat niet alleen, want Dénia en de Marina Alta hebben belangrijke infrastructuren voor sport en recreatie, zoals de La Sella Golf Club, Tennis Clubs en natuurlijk Nautische Clubs en Sporthavens.

Alles wat u nodig heeft, met San Juan Residencial, is binnen handbereik.

De woningen zijn ontworpen door een genomineerde Architect  en ontwikkeld door een team van zeer ervaren professionals. Modern, praktisch, functioneel, met voldoende gemeenschappelijke ruimtes open voor licht en zon gedurende de dag, met behulp van uitstekende materialen en rekening houdend met de energiebesparing. Woningen bedacht onder een open haardconcept, waar binnen- en buitenruimtes samenkomen.