Exclusive Sun Invest - Florida Sunshine Properties - Sun Golf Estates

zoek een pand

Onze 40 Jaar Ervaring ter uwer beschikking

Noel Moenssens en Partners .

Met onze affiliatie met de hoog kwalitatieve bouwondernemingen en promotoren die gevestigd zijn in en rond Orlando Florida of  Spanje rond de Costa Blanca, Costa Calida zijn wij gespecialiseerd in nieuwe projecten, Golf Ressort en hoog rendement eigendommen .

In Orlando Florida bouwen wij hoog kwalitatieve woningen die zowel als vakantie woning kunnen gebruikt worden als voor permanente woonplaats. Noel woont reeds 40 jaar in Orlando en kent als geen beter de goede locaties om een eigendom te bezitten en te verhuren.

Voor Spanje houden wij het beperkt tot twee Costas , Costa Blanca en Costa Calida . het is belangrijk om de omgeving door en door kennen om u te begeleiden naar de mooiste plaatsen , restaurants enz. en te verzekeren dat u op een goede LOCATIE koopt.

Wat is het belangrijkste in onroerende goederen.

LOCATIE, LOCATIE, LOCATIE

Door op de hoogte te zijn en blijven van de nieuwste projecten en in de begin face van een project u een eigendom te kunnen aanbieden heeft u altijd de beste prijs waarborg en keuze in het project en kan u ook op een goede meerwaarde rekenen.

Samen met onze partners helpen wij u graag om met u keuze en specificaties een eigendom naar uw wens te vinden.

Wij inspecteren  de projecten die aan uw verzoeken voldoen op voorhand , VOOR  u een inspectie reis onderneemt zodat uw tijd niet word ingenomen met het bezoeken van eigendommen die niet aan uw specificaties voldoen en u toch niet interesseren.

Laat ons uw wensen weten voor uw droom vakantie eigendom of investering .

Wij zien er naar vooruit u te ontmoeten en te verwelkomen in onze ” Sun Golf Property ” “Florida Sunshine Properties “vrienden kring.

Sun Golf Property Partners en Florida Sunshine properties,  zijn al meer dan 40 jaar actieve in de vastgoed markt . Wij zijn op de hoogte van GOEDE SOLIDE beleggingen  aangaande vakantie woningen, appartementen en beleggingen, die zowel als vakantie woning als voor zuiver belegging kunnen aangekocht .

INDIEN U  LANGS “SUN PROPERTY PARTNERS ” EEN EIGENDOM AANKOOPT  OF MEDE INVESTEERT. ZAL U EEN EIGENDOM BEZITTEN DAT U EEN DEGELIJK RENDEMENT EN WAAR U OOK NOG EEN MOOIE VAKANTIE KAN IN DOOR BRENGEN .

Onze 40 Jaar Ervaring in de onroerend markten ter uwer beschikking.

GEEN ONAANGENAME VERRASSINGEN, neem nu contact op 

12_facade_11-e1411539748518           SARIA_vista-frontal-1000x614


Noel Moenssens

432

Noel Moenssens  heeft een volledig assortiment van onroerend goed makelaardij diensten voor beleggers, huiseigenaren, bouwers en ontwikkelaars sinds 1998. De heer Moenssens werd geboren in België en verhuisde naar Orlando in 1982. Vóór de oprichting van Orlando Homes and Investments begon hij zijn 20-jarige vastgoed carrière kort na zijn afstuderen aan de American University in Washington DC in het bouwbedrijf van zijn vader. Noel behaalde zijn Florida vastgoedmakelaars licentie in 1989. Hij heeft verkocht en vermeld meer dan een kwart miljard dollar van woningen en commercieel vastgoed. Bedrijven die hebben genoten van de heer Moenssens ‘diensten omvatten Baybrook Homes, Sierra Homes, Mercedes Homes, en Custom Quality Homes. Gedurende zijn carrière in vastgoed heeft Noel  altijd nauwe contacten gehouden met buitenlandse investeerders en makelaars. Zijn kennis van de bouw en de Florida onroerend goed markt heeft hem geleid tot Europese seminars uit te voeren. Het verstrekken van eerlijke en objectieve informatie over de Florida onroerend goed markt in Europa is een natuurlijke progressie in de carrière van Noel.